REAL WISDOM for REAL PEOPLE CREȘTEREA CONȘTIENTĂ A COPIILOR și RELAȚII ÎMPLINITE şi Lansare de carte

18/07/2012 15:52

Ești mulțumit de lumea în care trăiești sau ți-ar plăcea ca lucrurile să stea altfel? Lumea ideală după care toți tânjim, poate deveni realitate. Pentru unii este deja, iar noi ceilalți suntem bucuroși că avem ocazia să învățăm de la ei cum putem avea relații conștiente cu sine, cu ceilalți, cu lumea. Ne dorim ca ceilalți să-și asume responsabilitatea față de noi și mediul în care trăiesc, dar știm ce înseamnă asta cu adevărat? Schimbarea începe cu tine. Ascultă-ți adevăratul sine!

CREȘTEREA CONȘTIENTĂ A COPIILOR și RELAȚII ÎMPLINITE



VINERI 3 AUGUST, între orele 19,00 - 21,00: LANSAREA CĂRȚII ”Creșterea Conștientă a Copiilor” și prezentarea seminarului din weekend.

SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ 4, 5 August, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Creșterea Conștientă a Copiilor și Relații Împlinite”.

Un seminar de integrare a principiilor spirituale în viața obișnuită, care se adresează părinților, profesorilor, persoanelor care au grijă de copii și adolescenți, studenților, celor care sunt sau nu într-o relație, practicanților aflați pe o cale spirituală (orice cale spirituală), oricui dorește să se înțeleagă pe sine și copilăria sa și care vrea să trăiască într-adevăr ca un adult matur.

• Ce înseamnă a fi un adult conștient... sau un părinte conștient?
• Cum putem construi și întări legăturile de dragoste și încredere cu copiii noștri și cu ceilalți care sunt prezenți în viața noastră?
• Onestitatea în comunicare funcționează cu adevărat? ... cu copiii noștri, cu membrii familiei, prietenii și cu noi înșine?
• Care este rolul jocului, expresiei emoțiilor și gestionării energiei în devzoltarea unor copii sănătoși și a unor adulți sănătoși?
• Cum creăm granițe rezonabile și un spațiu în care iubirea reprezintă adevărata bază de la care relaționăm cu ceilalți?
• Cum putem oferi spațiu, siguranță și sanctuar copiilor noștri și membrilor familiei noastre, astfel încât fiecare să poată fi el însuși?
• Care este rolul bunicilor în creșterea conștientă a copiilor, ca implicare integrală în educația lor?


Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vom primi răspuns în cadrul acestui seminar, de la patru femei ce și-au dedicat întreaga viață pentru a trăi în adevăr și în armonie cu sine, cu ceilalți și lumea înconjurătoare.

Mirabai Lodro, Rose Volckhausen, Mary Young și Sharana Lhaksham sunt de peste 20 de ani pe calea spirituală a Baulilor din Vest, sub directa îndrumare a lui Lee Lozowick, autorul cărții ”Creșterea Conștientă a Copiior”. Prin tot ceea ce au facut și continuă să facă, ele sunt un exemplu extraordinar de întelepciune, compasiune, generozitate și iubire. Au crescut copii, acum sunt bunici, sunt sfătuitoare ale părinților din comunitatea în care trăiesc și a prietenilor lor care-și cresc copiii singuri, sunt scriitoare și susțin anual conferințe și seminarii în întreaga lume despre cum se pot integra principiile unei vieți sănătoase, conștiente, în acord cu viața spirituală a fiecăruia, în toate aspectele vieții de zi cu zi. 

În prezent, ele locuiesc în comunitatea spirituală Hohm Sahaj Mandir din Arizona SUA, creată de Lee Lozowick în 1975 și sunt responsabile pentru conservarea și comunicarea învățăturii maestrului lor în întreaga lume.



Pentru mai multe detalii despre Lee Lozowick click https://www.goodcompany.ro/articol/120

Mărturii:

“Crește-te conștient pe tine însuți, iar inocența și înțelepciunea naturală interioară devin cea mai satisfăcătoare ființă umană!” - Lee Lozowick, autorul cărții ”Creșterea Conștientă a Copiilor”

“Cum să fii un părinte conştient (conscious parenting) înseamnă pentru mine foarte mult, pentru că văd în asta singura posibilitate a unei lumi bune pentru copii noştri." - Claus Kostka, psihoterapeut

Vă invităm să cunoașteți mai multe despre ce înseamnă a fi un adult conștient și implicit detalii legate de seminarul ce urmează lansării, citind primele capitole ale cărții ”Creșterea Conștientă a Copiilor” GRATIS, în format PDF aici: https://www.goodcompany.ro/gc/documents/pag%20001-076_Conscious_Parenting_ONLINE_PDF.pdf

Locatie: Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, in Zona Autogara Filaret - Parc Carol

Preț seminar:
Pentru a facilita accesul cât mai multor persoane la acest seminar şi în funcţie de posibilitităţile pe care le aveţi în prezent, vă punem la dispoziție mai multe variante de preț. Generozitatea voastră, la orice nivel alegeți să o exprimați, ne ajută să organizăm acest seminar.

Persoana de contact: 
Claudia Damoc
0721.269590 ; claudia.damoc@goodcompany.ro

Mai multe detalii și înscrieri pe www.goodcompany.ro

—————

Back